Met de Hoeksche Waard komt het goed

Met deze geruststellende woorden rijd ik met een Oud-Beijerlandse afvaardiging Den Haag uit. Terwijl de Hoeksche Waard vervolgens door de dichte mist amper te vinden is, weten we nu dat ons gebied duidelijk op de kaart staat in de provincie. Na afloop van de Commissievergadering Bestuur van de Provinciale Staten kreeg ik tijdens de nazit mijn eigen gevoel versterkt: “Met de Hoeksche Waard komt het wel goed”, zo voegden de sleutelfiguren in het debat me toe. Het woordje “wel” slaat vooral op de Alblasserwaard Vijfheerenlanden waar de situatie wat moeilijker ligt.
FB_IMG_1453317539014De commissie besprak een algemeen stuk over de bestuurskracht van de gemeenten en vervolgens over de door het college van Gedeputeerde Staten gestarte Arhi-procedure.
Al tijdens de behandeling van het algemene¬†“Notitie slimmer en sterker bestuur in Zuid-Holland” bekennen veel fracties kleur. Lees maar verder….

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *