Waarom toch die angst?

angstschreeuwZe komen er niet uit. De volksvertegenwoordigers uit de vijf gemeenten worden het niet eens. Alle politici zijn ervan overtuigd dat de huidige gemeenten taken onvoldoende aan kunnen. Zonder ingrijpen krijgen de inwoners steeds minder dan waarop ze recht hebben. Op de inhoud van zorg, welzijn sociaal beleid, economie, bedrijven, landbouw, cultuur en nog veel meer wordt onvoldoende of geen sturing gegeven. Instellingen gillen om daadkracht. Allerlei samenwerkingsvormen kosten veel tijd, geld  en de resultaten?  De politiek is zover dat het zo niet langer kan. Iedereen is het daarover eens. Ja echt.
lees verder

 

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *