Maak een keuze voor toekomstige generaties

vijf stemmen 1“Wij roepen u op om niet in het verleden te blijven hangen, terwijl veruit de meeste inwoners van onze regio meegaan in de voortschrijdende ontwikkelingen. Wij vragen u niet te kiezen voor de korte termijn en/of uw eigen rol daarin, maar om nu een keuze te maken die voor toekomstige generaties de beste is”.
Het is het het begin van het persbericht dat de groep “Pro Hoeksche Waard” vandaag verstuurd heeft om hun oproep aan de raadsleden bekend te maken.
Ik ben vrijdag j.l. toegetreden tot de groep van oud-politici, ondernemers en betrokken inwoners. Al snel viel het besluit om een laatste klemmend beroep te doen op de raadsleden en daar de media en Provinciale Staten van op de hoogte te stellen. Met een drietal leden hebben we de oproep opgesteld en die is inmiddels verzonden. Actie! Daar hou ik wel van.

Lees verder

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *