Wonen en ruimtelijke ordening

Elke week twee onderwerpen. Deze week wonen en ruimtelijke ordening.

10 Wonen
Nog onlangs is gebleken hoe, na veel overleg en politiek werk, een Hoeksche Waardse overeenkomst over woningbouw tot stand kwam. Hoe fragiel dat is blijkt dat na een tweede behandeling in wonen4een raad het plots ook daar wel een goed stuk bleek. Aan het stuk werd niets veranderd, het werd nog een keer uitgelegd. Ik ben ervan overtuigd dat er heel veel tijd is gaan zitten in de coördinatie van een dergelijk document. Gevolg: tijd, geld en wellicht nog het vervelendst dat dit richtinggevende document zonder twijfel een compromis van ten minste vijf partijen is. Er is geen regisseur die een mandaat heeft het beste beleid voor de Hoeksche Waard uit te werken. Lees meer ->

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *